Activiteiten

Activiteiten: 8

Pages

Film op zondag - 3 koningen special
6/1/2019
Melchior, Caspar en Baltasar zijn op weg naar Bethlehem om de nieuwe koning hun geschenken aan te bieden. Maar de huidige koning Herodes en zijn trouwe bondgenoot, de tovenaar Belial, proberen de 3 Magiërs te stoppen voordat ze hun doel kunnen bereiken! Met behulp van de kinderen Sarah en Tobias beginnen Caspar en Baltasar aan een gevaarlijke en avontuurlijke tocht.
Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Evenementen
uit met vlieg
Film op zondag - Raafje met de rode sok
3/2/2019
Raafje veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen! De voorraad eten rolt in de rivier en wordt door het water verzwolgen. Zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen deze winter! Raafje wil het goedmaken, maar hoe?
Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Evenementen
uit met vlieg
Film op zondag - Cloudboy
3/3/2019
De 11-jarige stadsjongen Niilas woont, zolang hij zich kan herinneren, bij zijn papa. Zijn Zweedse mama Katarina kent hij nauwelijks. Deze zomervakantie moet de verlegen Niilas -zeer tegen zijn zin- afreizen naar Lapland waar zijn moeder en haar nieuwe gezin bij de Sami, tussen de rendieren, wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken.
Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Evenementen
uit met vlieg
Uitstap op zondag: Technopolis
31/3/2019
Hou jij van experimenteren en ontdekken? Bij Technopolis draait alles rond wetenschap en techniek. Het is de belevingsplek bij uitstek om je te laten verrassen door wetenschappelijke experimenten. Jij bent de hele dag aan zet!
Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Evenementen
uit met vlieg
Film op zondag - Gus
7/4/2019
Gus is een schuw vogeltje, alles behalve een durver. Maar grote dromen heeft hij wel. Dan breekt het moment van de grote vogeltrek aan. Darius, die de zwerm al jaren aanvoert op hun lange reis naar het zuiden, krijgt een ongeluk. Al z’n geheime kennis over de route moet hij toevertrouwen aan een opvolger. En dat wordt… Gus! Die wil graag de wijde wereld ontdekken, maar is hij klaar voor zo’n belan
Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Evenementen
uit met vlieg

Pages