Inschrijven

De inschrijvingen voor de jaarateliers 2017-2018, de herfstvakantie en de kerstvakantie bij Aximax starten op zaterdag 16 september 2017 vanaf 10.00 u. ONLINE

 

Hoe schrijf je in voor de ateliers bij Aximax?

Vanaf januari 2017 werkt de VGC met een nieuw online inschrijvingssoftware. Dit geldt ook voor alle activiteiten van JC Aximax. Om in te schrijven moet je je registreren en een login aanmaken. Ook wie in het verleden al online inschreef voor VGC-activiteiten. Doe dit op voorhand, dan verloopt het inschrijven zelf gemakkelijker en sneller. Vergeet niet om, na de registratie van jezelf als ouder, op “mijn gezin” te klikken en je kinderen toe te voegen aan je account. Inschrijven gebeurt online vanaf zaterdag 16 september 2017 om 10.00 u.

(Ter plaatse kan op zaterdag 16 september 2017 van 10.00 u. tot 16.00 u. ENKEL voor personen die hulp nodig hebben bij het inschrijven en voor personen met een "Paspartoe aan kansentarief" die nog niet eerder inschreven bij Aximax. Opgelet! Naar Aximax komen geeft je geen voorrang ten opzichte van de online inschrijvingen.)

Heb je nog vragen over de inschrijfprocedure? Aarzel niet ons te bellen/mailen of kom langs op een woensdagnamiddag.

LET OP

  • inschrijven voor het jaaratelier 'circusondersteboven' op woensdagnamiddag  verloopt NIET via Aximax, maar via Circus Zonder Handen. Meer info over hun inschrijfprocedure vind je op www.circuszonderhanden.be
  • Ter plaatse bij Aximax kan je enkel je eigen kind inschrijven en dus geen familieleden of vriendjes van je zoon of dochter
  • Je kind moet op de eerste dag van het atelier de gevraagde minumum of maximumleeftijd hebben

Wat heb je nodig bij de inschrijving?

  • bankrekeningnummer
  • paspartoe aan kansentarief (indien van toepassing)

Hoe betaal je?

Je betaalt elektronisch (online banking) op het einde van de inschrijving. (In Aximax kan je ook enkel betalen met Bancontact)

Paspartoe? Wat is dat?

De 'Paspartoe aan kansentarief' is een spaar- en voordelenpas voor inwoners van het Brussels hoofdstedelijk gewest vanaf 3 jaar. Je kan punten sparen via deelname aan vrijetijdsactiviteiten, zoals bij Aximax. Deze punten kan je omruilen voor mooie voordelen. Vraag de 'Paspartoe aan kansentarief' aan met je identiteitskaart of Kids-ID bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, bij Muntpunt of bij alle gemeenschapscentra:

  • € 2 voor -26-jarigen
  • € 5 vanaf 26 jaar
  • GRATIS voor mensen met een beperkt inkomen. Dit is de "Paspartoe aan kansentarief". Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere in Aximax.

Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be

Hulp nodig bij het online inschrijven?

Een overzicht van de veelgestelde vragen over het online inschrijven, vind je hier. Je kan ons ook altijd contacteren of langskomen en dan helpen we je graag verder.

Bijlagen: 
AttachmentSize
PDF icon Aximax 2017-2018 .pdf4.69 MB
PDF icon overzicht jaarwerking.pdf205.31 KB