Inschrijven

De inschrijvingen voor de krokusvakantie, paasvakantie en voorjaar 2018 bij Aximax starten op zaterdag 13 januari 2018 vanaf 09:00 u. ONLINE

 

Hoe schrijf je in voor de ateliers bij Aximax?

Om in te schrijven moet je je registreren en een login aanmaken. Ook wie in het verleden al online inschreef voor VGC-activiteiten. Doe dit op voorhand, dan verloopt het inschrijven zelf gemakkelijker en sneller. Vergeet niet om, na de registratie van jezelf als ouder, op “mijn gezin” te klikken en je kinderen toe te voegen aan je account. 

Inschrijven gebeurt online vanaf zaterdag 13 januari 2018 om 09.00 u.

(Ter plaatse kan op zaterdag 13 januari van 09 u. tot 16.00 u. ENKEL voor personen die hulp nodig hebben bij het inschrijven en voor personen met een "Paspartoe aan kansentarief" die nog niet eerder inschreven bij Aximax. Opgelet! Naar Aximax komen geeft je geen voorrang ten opzichte van de online inschrijvingen.Ter plaatse bij Aximax kan je enkel je eigen kind inschrijven en dus geen familieleden of vriendjes van je zoon of dochter.)

Wat heb je nodig bij de inschrijving?

 • jouw bankrekeningnummer
 • paspartoe aan kansentarief (indien van toepassing) of attest/vignet van de mutualiteit (met datum)

Hoe betaal je?

Je betaalt elektronisch (online banking) op het einde van de inschrijving. (In Aximax kan je ook enkel betalen met Bancontact)

Hulp nodig bij het online inschrijven?

Een overzicht van de veelgestelde vragen over het online inschrijven, vind je hier. Je kan ons ook altijd contacteren of langskomen en dan helpen we je graag verder.

 

Paspartoe? Wat is dat?

De Paspartoe aan kansentarief is een GRATIS spaar- en voordelenpas voor inwoners van Brussel met een beperkt inkomen. Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere in Aximax.

 Je kan punten sparen via deelname aan vrijetijdsactiviteiten, zoals bij Aximax. Deze punten kan je omruilen voor mooie voordelen. Vraag de 'Paspartoe aan kansentarief' aan met je identiteitskaart of Kids-ID bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, bij Muntpunt, alle gemeenschapscentra én bij Aximax. deze kaart 

Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be

 

Afspraken bij Aximax

 • Kinderen met een beperking en kinderen van de buurtscholen Ten Nude en Sint-Joost-aan-Zee kunnen al voor de inschrijfdatum inschrijven. Maximum 50% van de beschikbare plaatsen wordt voorbehouden.
 • De prijs van een speelweek is € 40 per speelweek – hetzij anders vermeld, met € 5 korting voor elk volgend  kind van hetzelfde gezin. De prijs voor personen met een ‘Paspartoe aan kansentarief’ is 10 euro.
 • Als bewijs voor de verhoogde tegemoetkoming aanvaardt Aximax enkel de ‘Paspartoe aan kansentarief’.  Wij kunnen ter plaatse een paspartoe aan kansentarief aanmaken indien je hiervoor de juiste documenten (bewijs van de mutualiteit op datum) meebrengt.   
 • Er is opvang telkens van 8.00u tot 9.00u & van 16.00u tot 17.30u hetzij anders vermeld.
 • Kinderen brengen hun eigen tussendoortjes & boterhammen mee. Aximax voorziet voldoende water de hele dag door.
 • Kinderen vanaf 6+ brengen, indien ze dit hebben, elke dag hun MOBIB kaart mee voor de geplandeuitstappen. We verwittigen  je hiervan tijdens de week.
 • Alle activiteiten zijn inclusief toegankelijk voor kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking. Op jouw vraag bekijken we hoe je kind er een plek kan vinden.
 • Als je 10 of meer werkdagen voor de start van de activiteit annuleert, krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, verminderd met 5% annulatiekosten.  Als je minder dan 10 werkdagen voor de start van de activiteit annuleert, krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, verminderd met 25% annulatiekosten. Belangrijk: annuleren moet schriftelijk, met een brief of e-mail. Annuleren na start van de activiteit is niet mogelijk tenzij met een doktersattest. 
 • Bij inschrijving verklaar je je akkoord met onze afsprakennota, terug te vinden op tickets.vgc.be