Nieuwe vacatures bij de VGC-jeugddienst en Aximax

Publicatiedatum: 
Maandag, 12 juni 2017 - 09:35

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Je kan je tot 16 juni kandidaat stellen voor maar liefst 3 functies bij de VGC Jeugddienst. Ontdek hier de vacatures en kom ons leuke team versterken! 

illustratie van trompet met pluimen
 • Ondersteuner jeugdprojecten (voltijdse statutaire functie)
  Je wilt het Nederlandstalig jeugdbeleid in Brussel graag mee vorm geven. Vanuit jouw geloof in hun kracht enthousiasmeer je kinderen, jongeren en hun organisaties om eigen projecten te realiseren (À Fonds jongerenprojecten en Brusselse jeugdwerkprojecten). Je ondersteunt hen daarbij van a tot z: van het promoten van de ondersteuningsmogelijkheden die je kan aanbieden tot het evalueren de projecten achteraf.
  Solliciteren doe je vóór 16 juni om 12u via www.vgc.be/vacatures!

 

 • Medewerker Jeugdcentrum Aximax (voltijds contract van onbepaalde duur)
  Jeugdcentrum Aximax bezorgt kinderen uit de buurt creatieve, experimentele en prikkelende momenten tijdens het schooljaar en in de vakantie. Als administratief medewerker zorg jij er voor dat alles vlot draait. Je bemant het onthaal en doet inschrijvingen. Je verzorgt de administratie voor de begeleiders en vrijwilligers.
  Solliciteren doe je vóór 16 juni om 12u via www.vgc.be/vacatures!

 

 • Deskundige Jeugdparticipatie en Communicatie (contract van bepaalde duur)
  Je bent het aanspreekpunt voor de beleidsparticipatie van jongeren binnen de jeugddienst. Je fungeert als radar voor wat leeft bij jongeren en hun organisaties en vertaalt dit naar het VGC-beleid. Je bent zowel organisatorisch als methodologisch sterk. Je komt hierbij in contact met jongeren, vrijwillige en professionele jeugdwerkers en andere stakeholders. Daarnaast volg je de externe communicatie op binnen het beleidsdomein Cultuur, Jeugd en Sport. Je ondersteunt de collega’s die binnen de verschillende diensten actief zijn rond communicatie en zet directiebrede initiatieven op. Je kan strategische lijnen vertalen naar concrete acties en voert deze mee uit.
  Solliciteren doe je vóór 18 juni via www.vgc.be/vacatures!