Activiteiten

Activiteiten: 25

Pages

ouder/kind-workshop: Keramiek

3/10/2020 - 17/10/2020

Speel je graag met klei? Ja! Tijd voor het serieuze werk! Ouder en kind maken samen een creatieve kom, een hip rommelpotje of verschillende fantasiefiguurtjes uit klei. Onder begeleiding van een keramiste ontdek je samen verschillende technieken en ga je naar huis met een uniek stuk.

Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Jaarwerking
uit met vlieg
Familiezondag: Duivelse decoratie - Pompoencarving & Halloween decoratie maken

25/10/2020

Kom met je grote broer of zus, mama, papa, oma of opa een leuke activiteit doen op zondagmiddag. Je leert samen iets nieuws en maakt kennis met andere kinderen en ouders.
Het is bijna Halloween. Kom in Aximax je eigen pompoen uitsnijden, knutsel een spookje of help bij de bereiding van de pompoensoep. 's Middags eten we samen onze zelfgemaakte soep met brood.

Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Jaarwerking
uit met vlieg
Familiezondag: Op schattenjacht - Inleiding tot geocaching

22/11/2020

Heb jij al ooit gehoord van geocaching? Mensen van overal ter wereld verstoppen en zoeken schatten. Jij kan deze schatten gratis en enkel met behulp van een smartphone opsporen. Dat is leuk in je eigen stad maar ook op vakantie. We leren deze voormiddag hoe het werkt en gaan samen op pad in de stad.

Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Jaarwerking
uit met vlieg
ouder/kind-workshop: Druktechnieken

14/11/2020 - 28/11/2020

Ouder en kind maken tijdens deze creatieve workshopreeks kennis met verschillende druktechnieken zoals droge naald, linosnede of kartondruk. We proeven van alles wat het atelier ons te bieden heeft en maken enkele eenvoudige werken. Het meesterwerk houden we voor het einde. We vertrekken van een foto of een mooie gedeelde herinnering en vereeuwigen dit moment samen op papier.

Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Jaarwerking
uit met vlieg
Schooljaar 2020-2021: Tienerwerking Aximax

3.10.2020 - 5.12.2020

Iedere eerste zaterdag van de maand doen we samen iets tofs en jullie kiezen wat. Film kijken ,koken, bowlen, of naar de cinema? Alles kan en iedereen is welkom. Ben je al benieuwd of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Stuur een berichtje naar 0490 14 06 09 en we houden je op de hoogte via WhatsApp.

Jeugdcentrum Aximax
Brussel
Jaarwerking
uit met vlieg

Pages