Aximax in een nieuw jasje

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 15 januari 2019 - 02:38

Van de kelder tot de zolder. Geen ruimte blijft dezer dagen onbenut in Aximax. Er staat een olifant in de kleedkamers en een wondermooi oerwoud in de kelder. Dit alles werd gemaakt en ontworpen door jonge Brusselse makers. Ontdek de foto's online;

olifant in hout

Aximax beschikt over tal van mooie atelieruimtes. Toch hebben we soms net wat meer nodig zoals tijdens de vakanties. Dan zijn er vaak tot 6 groepen tegelijk in het gebouw. Daarom werd het afgelopen jaar één van de voormalige kleedkamers omgebouwd tot een mooie voorlees- en/of snoezel ruimte mét houten olifant. Dit prachtig exemplaar werd gemaakt door Simon Deblieck, oprichter van het Brussels design merk 'Woodds'.  Ideaal om samen met kinderen te dromen en te fantaseren.

De kelder kreeg een scheidingswand die al het materiaal mooi verstopt. De overgebleven ruimte staken we in een kleurtje en Brusselse kunstenares Hélène Jacobs tekende op de muren een kleurrijk oerwoud. Dit ruime lokaal is nu bijzonder geschikt voor film en knutselateliers waar kinderen in groepjes aan de slag gaan zoals 'De regisseurs' tijdens de kerstvakantie. 

 

Fotogalerij: 
foto voorleesruimte
foto voorleesruimte
foto voorleesruimte
foto voorleesruimte
foto herinrichting kelder
herinrichting kelder
herinrichting kelder
herinrichting kelder