Mail onleesbaar? Klik hier voor de webversie.

NEWSLETTER

Gelukkig nieuwjaar aan iedereen

We wensen jullie een jaar vol grote avonturen en kleine verrassingen. Een nieuw jaar dat betekent ook nieuwe inschrijvingen: 
 
Op zaterdag 13 januari vanaf 09u starten de inschrijvingen voor de speelweken van de krokusvakantie, de speelweken van de paasvakantie, de uitstappen op zondag (hieronder meer) en de inschrijving voor activiteiten tijdens het schooljaar op dindsdag, woensdag of zaterdag.
 
Surf naar de Aximax-website voor meer informatie
 
groep kinderen op boederij  
Zondag @ Aximax

Naar de zee, Bokrijk, belevingsboerderij het Neerhof of op bezoek bij enkele coole Brusselse musea? Het kan dit voorjaar samen met Aximax. Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan zich inschrijven per activiteit. Meer zin in een rustige zondag? Dan ben je één keer per maand welkom in Aximax voor een leuke kinderfilm op groot scherm. 

groep kinderen knutselt  
Tijdschriften gezocht

Aximaxers knippen, plakken en knutselen graag. Wachtende ouders lezen graag. Kortom: Wij zijn steeds op zoek naar oude tijdschriften. Breng ze gerust binnen bij Aximax of contacteer ons, dan kunnen we ze misschien komen ophalen. 

kinderen op uitstap naar museum  
Foto's van de kerstvakantie staan online

De tweede week van de kerstvakantie was het weer een leuke drukte bij Aximax. Avontuur stond centraal. Beniewd naar de foto's? Die staan vanaf nu op de Aximax-facebookpagina.

groep kinderen met begeleidster  
Aximaxer in de kijker: Leila

Heb jij Leila al in Aximax gezien? Dat moet wel. Leila werkt in Aximax als vrijwilliger, speelweekbegeleidster, jobstudent én voorlezer in de voorleesclub. Tijd om deze enthousiasteling eens op de rooster te leggen. Lees hier het interview. 

 

 
Dit bericht werd verstuurd naar . Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik hier om uit te schrijven.