Aximaxer in de kijker: Foued

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 20 oktober 2017 - 01:28

Ja! We hebben er een collega bij. Foued werkt sinds 1 oktober halftijds bij Aximax en halftijds op de VGC-jeugddienst. Zijn functie bij Aximax? Materiaalmeester, onthaalmedewerker, gebouwverantwoordelijke en inspringer waar nodig. Foued doet het allemaal. Meer weten? Lees het interview!

foto van Foued

Wat zijn je hobby’s?
Ik speel regelmatig zaalvoetbal met vrienden. Batminton deed ik ook heel graag op school maar dat komt er nu in Brussel nog niet van.

Hoe bedoel je?
Ik ben pas verhuisd van Gent naar Sint-Gillis. Ik woon nu een maand in Brussel. Het is hier echt fijn maar ik moet nog een beetje mijn weg zoeken. Leuke Brusseltips zijn dus altijd welkom!

Je werkt nu 3 weken bij Aximax. Vind je het er leuk?
Het bevalt me heel goed. Wat ik er leuk vind is dat er veel verschillende mensen komen. Mijn takenpakket is heel afwisselend én ik heb leuke behulpzame collega’s.

Je helpt ook wekelijks tijdens de kinderactiviteiten. Wat vond je zelf als kind leuk om te doen?
Ik vond het heel leuk om te voetballen en op uitstap te gaan met school of de jeugdwerking. Naar het bos gaan, daar keek ik ook altijd naar uit.

Wat is je lievelingsgerecht?
Mijn lievelingseten is alles wat mijn moeder maakt. Zelf kan ik eigenlijk niet koken maar misschien leer ik het nog wel om mijn vrouw blij te maken (lacht).

Tenslotte een laatste vraag. Heb je een bijnaam?
Ik had vroeger een bijnaam Foufou maar nu word ik het liefst gewoon bij mijn naam genoemd.

Komt in orde! Bedankt voor het interview Foufou, euh Foued.