Brussel helpt: Aximax doet mee!

Publicatiedatum: 
Maandag, 19 november 2018 - 02:11

Spaghetti eten voor het goede doel? Dat kan op zaterdag 1 december in Aximax. Samen met tal van andere organisatie doen we mee met de grootste spaghettislag ter wereld van Brussel helpt. De opbrengst gaat naar ToekomstATELIERdelAvenir (TADA).

logo brussel helpt

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met haar partners en met de gemeenschapscentra. Dit jaar steunt Brussel Helpt het ToekomstATELIERdelAvenir (TADA). Hier gaan honderden maatschappelijk kwetsbare tieners uit Brussel elk weekend (…) naar de zaterdagschool. Bij TADA ontdekken ze zichzelf en de maatschappij via (plezante) boeiende praktijkles van bevlogen professionals.

Op 1 december organiseert BRUZZ ‘de Grootste Spaghettislag ter Wereld’. Deelnemen kan door spaghetti te eten op één van de vele gezellige locaties. Ook Aximax doet mee. 

In Aximax kan je veggie-spaghetti eten 's middags van 12 uur tot 14 uur of 's avonds van 18 uur tot 20 uur. Een spaghetti kost 10 euro, alle drankjes zijn te koop aan 1 euro. We voorzien gratis en doorlopend kinderanimatie.

Inschrijven én betalen kan op de website www.brusselhelpt.be