Film op zondag

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 30 januari 2018 - 11:16

Gc Ten Noey en JC Aximax tonen maandelijks een verrassende kinderfilm voor heel het gezin.
Wanneer? Op 4 februari, 4 maart, 8 april en 6 mei
Waar? Sint-Joost-ten-Node
Tijdens de filmscreenings maken we er een knusse boel van. Kom om 9 uur genieten van een lekker ontbijt. Je bent ook alleen voor de film welkom. Die start om 10 uur.

Ontbijt: 5 euro per volwassenen/2 euro per kind

Film: gratis voor volwassenen / 2 euro per kind

 

 

cover amazonia

4 februari 2018

locatie: winterwoninkje/cabane d’hiver in Liedekerkepark St.-Joost-ten-node

start: 10u30 onthaal met koffie, thee en chocomelk, 11u film (gratis)

Film: Amazonia (6+)

Als een klein vliegtuig boven het Amazonewoud crasht, komt een jong en tam aapje voor het eerst in de natuur. Dit is een film zonder acteurs maar met een zeer innemend hoofdpersonage. Je wordt verwend met indrukwekkende beelden van het reusachtige amazonewoud en zijn inwoners. Kinderen herkennen zichzelf in de manier waarop het aapje alles met grote verwonderde ogen ontdekt.

 

4 maart 2018

Locatie: jc aximax, j.w.wilsonstraat 19, 1000 Brussel

Start: Ontbijt om 9u, film om 10u

Film: Manneke Maan (5+)

's Nachts kijkt Manneke Maan verlangend naar de wereld. Op een dag grijpt hij zich vast aan de staart van een komeet en landt op aarde. Hij kijkt zich de ogen uit: wat een wonderlijk mooie planeet! Op aarde is er een president die alles veroverd heeft wat er te veroveren valt. Hij heeft nog maar één uitdaging: de maan!

 

8 april 2018

Locatie: GC Ten Noey, gemeentestraat 25, 1210 St.-Joost-ten-Node

start: ontbijt om 9u, film om 10u

Film: Otto is en neushoorn (4+)

Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden… tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen… en staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt.

 

6 mei 2018

Locatie: GC Ten Noey, gemeentestraat 25, 1210 St-Joost-ten-Node

Start: ontbijt om 9u, film om 10u

Film: Wiplala (6+)

Johannes vindt bij toeval Wiplala achter een pot pindakaas. Het is een puber van tien centimeter. Neen, geen kabouter, wel een Wiplala afkomstig uit het land van de Wiplala’s waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar tinkelen. Een magisch avontuur voor de hele familie gebaseerd op het boek van Annie M.G. Schmidt.