Film op zondag: De buurtspion!

Publicatiedatum: 
Maandag, 19 november 2018 - 02:31

Op zondag 2 december kan je in Aximax om 9 uur genieten van een heerlijk ontbijt en om 10 uur van de spannende gezinsfilm 'De buurtspion'. Dit is een op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtsons. Een must-see voor heel het gezin! 

fragment uit film

De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer mysterie. Telkens Agathe-Christine (codenaam: AC) hem ziet, krijgt ze een raar gevoel in haar buik. Dat raadsel is zo mogelijk nog moeilijker op te lossen.

Dit is een op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtsons. Met een heldin in pure film noir-stijl: koppig en eigenwijs. Een prachtige coming of age-animatiefilm voor kinderen van alle leeftijden.

Inschrijven voor het ontbijt om 9 uur is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar filmopzondag@gmail.com. Het ontbijt kost 5 euro per volwassenen en 2 euro per kind. 

Je kan ook enkel naar de film komen om 10 uur. Dit is gratis voor volwassenen en kost 2 euro per kind.