Inschrijven

Inschrijven voor de jaarateliers 2019-2020 kan vanaf zaterdag 15 juni vanaf 9u ONLINE via tickets.vgc.be/aximax 

Inschrijven voor de herfst- en Kerstvakantie 2019 kan vanaf zaterdag 14 september vanaf 9u ONLINE via tickets.vgc.be/aximax 

Hoe schrijf je in voor de ateliers bij Aximax?

Om in te schrijven moet je je registreren en een login aanmaken.  Doe dit op voorhand, dan verloopt het inschrijven zelf gemakkelijker en sneller. Vergeet niet om, na de registratie van jezelf als ouder, op “mijn gezin” te klikken en je kinderen toe te voegen aan je account. Opgelet! Er zijn geen voorinschrijvingen voor de buurtscholen. Iedereen dient in te schrijven vanaf dezelfde dag.

Inschrijven voor de jaarateliers gebeurt online sinds zaterdag 15 juni 2019 om 09.00 u.

Inschrijven voor de herfst- en Kerstvakantie gebeurt online vanaf zaterdag 14 september 2019 om 09.00 u. 

(Ter plaatse kan op zaterdag 14 september 2019 van 9u tot 10u en nadien tijdens de openingsuren) ENKEL voor personen die hulp nodig hebben bij het inschrijven en voor personen met een "Paspartoe aan kansentarief" die nog niet eerder inschreven bij Aximax. Opgelet! Naar Aximax komen geeft je geen voorrang ten opzichte van de online inschrijvingen.Ter plaatse bij Aximax kan je enkel je eigen kind inschrijven en dus geen familieleden of vriendjes van je zoon of dochter.

1/4de van de plaatsen is voorbehouden aan personen die recht hebben op paspartoe kansentarief. 3/4de van de plaatsen is standaardtarief. Ben je niet zeker of je al geregistreerd staat als gebruiker met recht op paspartoe kansentarief? Kom dan op voorhand langs op Aximax. Heb je recht op kansentarief maar nog geen paspartoe kaart? Kom dan ook op voorhand langs op aximax. Maak hiervoor best een afspraak via aximax@vgc.be of bel 02/280 45 56.

Wat heb je nodig bij de inschrijving?

 • jouw bankkaart
 • Persoonlijke gegevens van je kinderen
 • Naam van de school van je kinderen
 • paspartoe aan kansentarief (indien van toepassing) of attest/vignet van de mutualiteit (met datum)

Hoe betaal je?

Je betaalt elektronisch (online banking) op het einde van de inschrijving. (In Aximax kan je ook enkel betalen met Bancontact)

Hulp nodig bij het online inschrijven?

Een overzicht van de veelgestelde vragen over het online inschrijven, vind je hier. Je kan ons ook altijd contacteren of langskomen en dan helpen we je graag verder.

 

Paspartoe? Wat is dat?

De Paspartoe aan kansentarief is een GRATIS spaar- en voordelenpas voor inwoners van Brussel met een beperkt inkomen. Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere in Aximax.

 Je kan punten sparen via deelname aan vrijetijdsactiviteiten, zoals bij Aximax. Deze punten kan je omruilen voor mooie voordelen. Vraag de 'Paspartoe aan kansentarief' aan met je identiteitskaart of Kids-ID bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, bij Muntpunt, alle gemeenschapscentra én bij Aximax. 

Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be

 

Afspraken bij Aximax

 • De prijs van een speelweek is € 40 per speelweek – hetzij anders vermeld, met € 5 korting voor elk volgend  kind (tot het 3de) van hetzelfde gezin. De prijs voor personen met een ‘Paspartoe aan kansentarief’ is 10 euro.
 • De prijs voor een jaaratelier is € 80 voor een atelier van eind september tot en met mei. De prijs voor personen met een 'Paspartoe aan kansentarief' is 30 euro. 
 • De prijs voor 2 jaarateliers van 1.5 uur voor hetzelfde kind op dezelfde dag is 135 euro. Er is dan geen korting voor 2de of 3de kind. 
 • Als bewijs voor de verhoogde tegemoetkoming aanvaardt Aximax enkel de ‘Paspartoe aan kansentarief’.  Wij kunnen ter plaatse een paspartoe aan kansentarief aanmaken indien je hiervoor de juiste documenten (bewijs van de mutualiteit op datum) meebrengt.   
 • Er is tijdens vakantie-ateliers opvang telkens van 8.00u tot 9.00u & van 16.00u tot 17.30u hetzij anders vermeld.
 • Kinderen brengen hun eigen tussendoortjes & boterhammen mee. Aximax voorziet voldoende water de hele dag door.
 • Kinderen vanaf 6+ brengen, indien ze dit hebben, elke dag hun MOBIB kaart mee voor de geplande uitstappen. We verwittigen  je hiervan tijdens de week.
 • Alle activiteiten zijn inclusief toegankelijk voor kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking. Op jouw vraag bekijken we hoe je kind er een plek kan vinden. Neem contact op met Aximax voor de start van de inschrijvingen. 
 • Als je 10 of meer werkdagen voor de start van de activiteit annuleert, krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, verminderd met 5% annulatiekosten.  Als je minder dan 10 werkdagen voor de start van de activiteit annuleert, krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, verminderd met 25% annulatiekosten. Belangrijk: annuleren moet schriftelijk, met een brief of e-mail. Annuleren na start van de activiteit is niet mogelijk tenzij met een doktersattest. Het gedateerd doktersattest dient binnen de week na de annulatie bezorgd te worden aan Aximax (digitaal of op papier). 
 • Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden, terug te vinden op tickets.vgc.be
 • Kinderen die deelnemen aan activiteiten bij Aximax moeten Nederlands begrijpen én spreken. 
 • Kinderen die deelnemen aan activiteiten bij Aximax moeten zindelijk zijn.
 • Bij minder dan 6 inschrijvingen voor een jaar- of vakantieactiviteit heeft Aximax het recht om de activiteit te annuleren. De inschrijvingskost wordt in dit geval volledig terugbetaald.
Bijlagen: 
AttachmentSize
PDF icon Stappenplan.pdf625.81 KB