Inschrijvingen jaarateliers 2019-2020 en herfst- en kerstvakantie

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 14 mei 2019 - 02:28

De inschrijvingen voor de jaarateliers 2019-2020 starten op zaterdag 15 juni. Er staan weer heel wat leuke activiteiten op het programma. Ook in de herfst- en kerstvakantie is er heel wat te doen. 

kind in fluojasje met ballon

We hebben hard gewerkt aan een leuk jaarprogramma vol bekende activiteiten en nieuwe activiteiten. Kom volgend schooljaar bijvoorbeeld ontdekken hoe je lekkere gezonde snacks kan maken (kleuters), hoe je op rolschaatsen snelheid pakt en kunstjes kan doen (lagere school) of hoe je van een oude fietsband een leuk kledingsaccesoire maakt (lagere school en middelbaar).

Ook de gekende succesactiviteiten hebben we behouden. Zo kan je nog steeds schaken bij meester Simon of komen zingen en muziek maken bij Sophia. Ontdek het hele programma op de website van Aximax vanaf 22 mei of in de brochure vanaf begin juni.

Om het voor de ouders wat gemakkelijker te maken duren alle ateliers vanaf volgend schooljaar 1.5 of 3 uur en kan je zonder moeilijkheden overschakelen van het één naar het ander atelier. Op die manier is er voor wie wilt een namiddagvullend programma op woensdag en een ochtendvullend programma op zaterdag van maar liefst 3 uur lang.

Bekijk het volledige programma online of in de jaarbrochure in pdf (hieronder). 

Benieuwd naar wat kinderen en jongeren deze herfst- en kerstvakantie allemaal kunnen doen? Je vindt alle creatieve, speelse en sportieve vakantie-ateliers terug in de jaarbrochure of op www.jcaximax.be. Inschrijven kan vanaf zaterdag 14 september om 9 uur online of in Jeugdcentrum Aximax zelf tussen 9 en 10 uur.

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon Jaarbrochure-Aximax 2019_2020.pdf3.99 MB