Lise komt binnenkort terug!

Publicatiedatum: 
Maandag, 23 december 2019 - 10:41

Collega Lise werd in september mama van een zoontje, Jef. Vanaf januari is ze terug op post bij Aximax. Hoog tijd dus voor een klein interview.

Lise en baby Jef

Lise, hoe gaat het met jou én met Jef?

Heel goed. We leren elkaar steeds beter kennen en doen vele uitstapjes samen. Binnen zitten is nooit mijn ding geweest. Daarom gaan Jef, ik en in het weekend ook mijn lief vaak op pad richting stad of bos. Jef heeft al vele kilometers heerlijk geslapen in de draagzak. Hij is zelfs al 2 keer in Aximax geweest en vond het dol plezant.

Kijk je er naar uit om terug aan de slag te gaan?

Ja! Hoewel de moederschapsrust bij momenten wel fijn was kijk ik er toch naar uit mij weer volop in te zetten bij Aximax. Ik kom terug begin januari en dat is juist de periode dat we de zomerplanning maken. Het is altijd weer een complexe puzzel om een hele zomer lang voor kinderen van alle leeftijden boeiende, creatieve of sportieve atelierweken te organiseren. Ik kijk er naar uit om daar onmiddellijk in te vliegen. Als de programmatie klaar is beginnen we aan de communicatie ervan. Samen met de vormgever een leuke brochure in elkaar boksen is ook één van mijn lievelingstaken. Redenen genoeg om met plezier terug te beginnen.

Waar kijk je het meeste naar uit bij je terugkomst?

De collega's én de kinderen terugzien. Vele ketjes zijn bij Aximax al jaren kind aan huis. Ik ben benieuwd hoe ze allemaal gegroeid zijn en welke leuke avonturen ze meemaken tijdens dit nieuwe schooljaar. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar hoe alle jaarateliers lopen en kijk uit naar de wekelijkse drukte op woensdag, donderdag, zaterdag én zondag.

Nog een laatste woord?

Euhmm.... fijne eindejaarsperiode voor iedereen en hopelijk tot héél snel! Ik begin terug te werken na de kerstvakantie. Vele ouders, kinderen en begeleiders zal ik de weken daarna terugzien in Aximax. Moest iemand een vraag voor me hebben, vanaf 7 januari duik ik terug in mijn mailbox en lees ik het graag!