De Grootste Spaghettislag: Take-away edition geannuleerd

Met pijn in het hart moeten we jullie de annulatie melden van de spaghettislag van Brussel Helpt.
In deze fase van de coronacrisis kan BRUZZ niet garant staan voor op een honderd percent veilige organisatie van de spaghetti-actie. BRUZZ wil immers op geen enkel moment mensen een risico doen nemen, of doen afwijken van de veiligheidsmaatregels.

De bijna 750 spaghetti-eters die zich al via de website hadden aangemeld, kregen een bericht van de annulatie van hun bestelling. Ze kunnen hun geld terugkrijgen, of omzetten naar een donatie voor Babytheek.

Want Brussel Helpt 2020 is niet afgelopen. We gaan door, met de omschakeling van de Brussel Helpt-campagne naar een ‘doneer-actie’ voor Babytheek Brussel. Langs die weg kunnen mensen een Babytheekabonnement van 20 euro schenken aan een gezin dat het nodig heeft, en op die manier de uitbreidingsplannen van Babytheek Brussel steunen. De website Brusselhelpt.be zal eerstdaags worden aangepast aan de nieuwe plannen. Ook de slotshow staat nog steeds op de agenda, met de bekendmaking van het finale bedrag dat Brussel Helpt kan overmaken aan Babytheek.

Jullie horen er nog van!