Schooljaar 2019-2020

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 14 mei 2019 - 02:28

De inschrijvingen voor de jaarateliers van het schooljaar 2019-2020 starten op zaterdag 15 juni. Er staan weer heel wat leuke activiteiten op het programma op woensdag, donderdag, zaterdag én zondag. 

kind in fluojasje met ballon

We hebben hard gewerkt aan een leuk jaarprogramma vol bekende activiteiten en nieuwe acitiviteiten. Kom volgend schooljaar bijvoorbeeld ontdekken hoe je lekkere gezonde snacks kan maken (kleuters), hoe je op rolschaatsen snelheid pakt en kunstjes kan doen (lagere school) of hoe je van een oude fietsband een leuk kledingsaccesoire maakt (lagere school en middelbaar).

Ook de gekende succesacitiviteiten hebben we behouden. zo kan je nog steeds schaken bij meester Simon of komen zingen en muziek maken bij Sophia. Ontdek het hele programma op de website van Aximax vanaf 22 mei of in de brochure vanaf begin juni.

Om het voor de ouders wat gemakkelijker te maken duren alle ateliers vanaf volgend schooljaar 1.5 of 3 uur en kan je zonder moeilijkheden overschakelen van het één naar het ander atelier. Op die manier is er voor wie wilt een namiddagvullend programma op woensdag en een ochtendvullend programma op zaterdag van maar liefst 3 uur lang.

Bekijk het volledige programma online (vanaf 1 juni) of in de jaarbrochure in pdf (hieronder). 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon Jaarbrochure-Aximax 2019_2020.pdf3.99 MB