Inschrijven bij Aximax

De inschrijvingen voor de vakantieateliers tijdens de zomervakantie starten op zaterdag 20 april.
Vanaf 9u kan je inschrijven via tickets.vgc.be/aximax.

HOE SCHRIJF JE IN VOOR DE ATELIERS BIJ AXIMAX?

Om in te schrijven moet je je registreren en een login aanmaken.  Doe dit op voorhand, dan verloopt het inschrijven zelf gemakkelijker en sneller. Vergeet niet om, na de registratie van jezelf als ouder, op “mijn gezin” te klikken en je kinderen toe te voegen aan je account. Opgelet! Er zijn geen voorinschrijvingen voor de buurtscholen. Iedereen dient in te schrijven vanaf dezelfde dag.

Ter plaatse inschrijven kan op de startdag van de inschrijvingen en nadien tijdens de openingsuren ENKEL voor personen die hulp nodig hebben bij het inschrijven en voor personen met een "Paspartoe aan kansentarief" die nog niet eerder inschreven bij Aximax. Opgelet! Naar Aximax komen geeft je geen voorrang ten opzichte van de online inschrijvingen.Ter plaatse bij Aximax kan je enkel je eigen kind inschrijven en dus geen familieleden of vriendjes van je zoon of dochter.

1/4de van de plaatsen is voorbehouden aan personen die recht hebben op paspartoe kansentarief. 3/4de van de plaatsen is standaardtarief. Ben je niet zeker of je al geregistreerd staat als gebruiker met recht op paspartoe kansentarief? Kom dan op voorhand langs op Aximax. Heb je recht op kansentarief maar nog geen paspartoe kaart? Kom dan ook op voorhand langs op Aximax. Maak hiervoor best een afspraak via aximax@vgc.be of bel 02 280 45 56.

Wat heb je nodig bij de inschrijving?

 • Jouw bankkaart
 • Persoonlijke gegevens van je kinderen
 • Naam van de school van je kinderen
 • Paspartoe aan kansentarief (indien van toepassing) of attest/vignet van de mutualiteit (met datum)

Hoe betaal je?

Je betaalt elektronisch (online banking) op het einde van de inschrijving. (In Aximax kan je ook enkel betalen met Bancontact)

Hulp nodig bij het online inschrijven?

Je kan ons altijd contacteren via telefoon of e-mail, of langskomen bij het onthaal en dan helpen we je graag verder. Geef ons op voorhand een seintje als je wil langskomen.

  Paspartoe, wat is dat?

  De 'Paspartoe aan kansentarief' is een GRATIS spaar- en voordelenpas voor inwoners van Brussel met een beperkt inkomen. Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere in Aximax.

  Je kan punten sparen via deelname aan vrijetijdsactiviteiten, zoals bij Aximax. Deze punten kan je omruilen voor mooie voordelen. Vraag de 'Paspartoe aan kansentarief' aan met je identiteitskaart of Kids-ID bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, bij Muntpunt, alle gemeenschapscentra én bij Aximax. 

  Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be